About us


Arhitect si Terapeut, Anda Hobai a fost intotdeauna interesată de psihologia spațiului, de felul în care structurile materiale ne influentează starea de spirit și energia. Proiectele ei au suflet și te pot îmbrățișa. A visat sa creeze un spatiu pentru meditatie, dezvoltare personala si terapie, asa, ca pentru sufletul ei. Cand a aparut locul potrivit, a trebuit doar sa se lase condusa de energia care parca se materializa singura si devenea ceea ce este acum Meditation Center.

Anda si Magda sunt prietene si partenere, unite prin aceeasi vibratie si valori comune.

Ele cred in lucruri pe care mintea nu le poate uneori explica, dar pe care le simt in fiecare celula ca sunt reale.
Conceptul de Energie nu le sperie, fascinate fiind de integrarea stiintei si spiritualitatii in planul fizic.

Meditation Center s-a creat pentru oameni care isi doresc o conexiune autentica cu ceilalti, care vor sa rada, sa danseze, sa se imbratiseze, sa spuna adevarul, sa strige, sa cante, sa planga.
Impreuna.

Magda Blidarus este coach si trainer, este dadaca centrului, cea care are grija ca lucrurile sa se intample usor si relaxat. Este prezenta stabila care te face sa te simti primit, ascultat, inteles si motivat.
Magda are calitatea de a oferi spatiul in care oamenii sa poata creste in iubire si intelegere, conectati la adevarul si puterea lor personala. Autenticitate, integritate si spontaneitate sunt cuvintele ce-o definesc pe ea si tot ceea ce face.