Loading Events

← Back to Events

Anda Hobai

0744 515 706|

Arhitect, mamă, terapeut, coach, trainer: specializări care ne pot destăinui câte ceva despre Anda Hobai. Ca architect, a fost mereu interesată de psihologia spatiului, de felul în care structurile materiale ne influentează starea de spirit și energia. Proiectele ei au suflet și te pot îmbrătișa. Ca mamă, s-a pierdut pe sine în totalitatea actului de iubire pentru copiii săi, ca apoi să se regasească, mai puternică, mai adevarată, tot prin și pentru copiii ei. A înteles că pentru a-și crește curat fetele, trebuie întâi să se curete pe sine de toate umbrele trecutului. Au urmat ani de terapie, dezvoltare personală și meditatie, ani în care a călătorit mult și a urmat mai multe formari:

Holistic Counselling Therapy cu Rafia si Turyia, creatorii metodei Path of Love, unde a invatat sa descifreze legatura somatica dintre simptom fizic si emotii si sa faciliteze eliberarea blocajelor prin Counselling.

Craniosacral Theraphy si Acuenergetics, tehnici moderne de vindecare fizica, energetica si emotionala. Prin atingere usoara se activeaza capacitatea de autovindecare, realiniere si echilibrare ale corpului si mintii.

Methasysteme Coaching, cu Alain Cardon, abordare sistemica ce faciliteaza realizarea unui obiectiv palpabil.

Humaniversity- Meditation Leader Training, TanJu school for teenagers Training, Encounter and Emotional Release.

Path of Love, Primal Therapy, Tantra Training.

Upcoming Events

  • There were no results found.