Counseling


Counseling

Holistic Counselling Therapy

Metoda dezvoltata de Rafia Morgan si Turyia Hanover, creatorii Path of Love, si acreditata SIAF.
Aceasta metoda stimuleaza procesul natural de transformare, crestere si constientizare, proces prin care ne conectam la creativitate, la increderea in noi insine si in Univers.
Atunci cand suntem in contact cu Resursele si Puterea noastra personala, putem depasi obstacolele ce impiedica expresia libera si deplina a Esentei noastre in lume.
Castigam liniste si armonie interioara, relaxare si stare de bine. Rezerva de energie care in mod normal era consumata pentru a ne ascunde de noi insine si a reprima emotiile nedorite devine disponibila pentru o stare generala de vitalitate si optimism.
Sedinta se desfasoara intr-un spatiu de prezenta,compasiune si claritate, in care te simti in siguranta sa accesezi zone incomode, din umbra, ale subconstientului. Fara a incerca sa ocolim, sa compensam sau sa schimbam ceea ce simtim cu adevarat, in aceasta sesiune suntem motivati sa acceptam si sa intelegem factorii care ne influenteaza gandirea si ne controleaza personalitatea.

Cand ascultam cu atentie mesajele pe care corpul ni le transmite, intelegem legatura dintre simptom fizic si emotii.

Ajungem la radacina situatiei pe care o experimentam in prezent, vindecam in profunzime cauza reala facilitand astfel eliberarea blocajelor si tensiunilor existente.


Phone:
0744 515 706
Email:
centru.meditatie@gmail.com