Terapie CranioSacrala


Terapie CranioSacrala

Terapie Craniosacrala

Sesiuni de vindecare fizica, energetică și emoțională prin tehnici cu baza stiintifica, menite sa completeze terapia medicala conventionala.

Terapia Craniosacrala este o abordare holistica a corpului ca tot unitar, ca mecanism cu capacitate de autoreglare si autovindecare. Prin atingere usoara, se mobilizeaza activitatea sistemului nervos central cerebral si spinal si a membranelor interne, cu efect in realiniere si echilibrare a intregului corp.

Sistemul Craniosacral este cel mai recent sistem fiziologic descoperit stiintific. El poate fi comparat cu un sistem hidraulic semi-inchis continut in interiorul membranei DuraMater, care acopera creierul si maduva spinarii. Lichidul Cefalorahidian este produs si reabsorbit in interiorul membranei DuraMater, acest proces ritmic putand fi perceput la nivelul intregului corp, denumit ritm Craniosacral.

Terapia actioneaza la nivelul tesutului fascial si are ca efect relaxarea reflexelor nervoase, inmuierea si intinderea fibrelor tesuturilor, imbunatatirea circulatiei fluidelor, cresterea energiei, precum si eliberarea emotionala.

Prin relaxarea la toate nivelele, atat fizic cat si mental, se induce o stare de resetare a mecanismelor de autoreglare a intregului organism, o  stare de armonie interioara ce permite eliberarea blocajelor traumatice care stau la baza dificultatilor din viata noastra.

 


Phone:
0744 515 706
Email:
centru.meditatie@gmail.com